Infinity logotype

Novosti

Infinity News Page
Infinity News Page scroll
Single News Image
Poslovni segmenti Infinity grupacije

Infinity grupacija planira, istražuje, kreira i isporučuje rješenja u 4 segmenta koja oblikuju tehnološki
napredak:

  1. ICT rješenja

  2. Elektroenergetika

  3. Digitalizacija i mikrofilmovanje

  4. Energija i elektromobilnost

  • ICT rješenja

Kompanija Prointer ITSS, lider u digitalnoj transformaciji u Bosni i Hercegovini, već pet godina radi na stvaranju modernog i naprednog poslovnog okruženja. Osluškujući potrebe klijenata, nudi im inovativna rješenja u oblasti informacionih tehnologija i sa njima radi na ostvarivanju optimalnih poslovnih rezultata. Usvajajući globalne tehnologije i prilagođavajući ih lokalnim potrebama, Prointer je postao lider u oblasti SAP, DMS i GIS rješenja, kao i komunikacionih, “Smart City” i rješenja za DATA infrastrukturu. Kompanija je prepoznala i značaj rada na sistemu tehničke zaštite, a sa timom profesionalaca iz oblasti telekomunikacija spremno je prihvatila izazov projektovanja i izgradnje telekomunikacionih i energetskih sistema. Naša rješenja uspješno su implementirana u državne institucije, javne ustanove i vodeće kompanije u BiH i regionu.

  •  Elektroenergetika

Kaldera Company, članica Infinity International Group osnovana je 1991. godine i od tada uspješno posluje kao proizvodno-uslužno preduzeće u sektoru elektroenergetike, vodeći računa o očuvanju prirodnih resursa i zaštiti životne sredine. Pored dugogodišnje saradnje sa kompanijom Siemens (Kaldera Company je u trenutku potpisa ugovora postala tek treći licencirani partner Siemens-a u svijetu) sarađuje i sa svjetski priznatim kompanijama ABB i “Schneider Electric”, s kojima je uspješno realizovan niz zajedničkih projekata, a postoje i značajni projekti u fazi realizacije.

  • Digitalizacija i mikrofilmovanje

Infinity ADS vodi brigu i upravlja poslovnom dokumentacijom, od trenutka njenog nastanka, pa sve do njenog uništavanja. Naše usluge su usmjerene na transformaciju organizacija, tako što im omogućavamo efikasniji rad, produktivnost i kontrolu njihovih poslovnih procesa. ADS danas predstavlja hardver, softver i servis provajdera za sistemska rješenja upravljanja podacima sa najkvalitetnijom opremom, kvalitetnim servisom i podrškom.

  • Energija i elektromobilnost

EP Mobile je specijalizovano privredno društvo sa djelatnosti koja se odnosi na razvoj elektromobilnosti u zemljama regiona (BiH, Srbija, Crna Gora, Sjeverna Makedonija…) Instalacijom i pozicioniranjem punjača za punjenje električnih vozila na pogodnim, reprezentativnim i pristupačnim lokacijama, upravljanjem snadbjevanjima energije za punjenje i naplatom iste drži korak sa globalnim kretanjima u pravcu elektromobilnosti i nastoji da tržištu omogući ovu vrstu usluge.